E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA 4/A SINIFININ YAPTIĞI ÇALIŞMALAR

Okulumuz öğretmenlerinden Ayla Çavuş KÖKTÜRK ’ün 4/A sınıfı öğrencileri ile birlikte bir eTwinning projesi olan ’ Kelime Avcıları İş Başında (Word Hunters At Work) isimli proje ile 10 Türk ve 1 yabancı ortakla çalışmalar yapmaktadırlar.
Öğrencilerimizde kelime dağarcıklarını geliştirmek, hikaye yazma , tamamlama ve el becerileri kazandırmak, hayal güçlerini zenginleştirmek, dijital becerilerini geliştirmek, değerlerimiz hakkında bilinç oluşturmak ve bunları hikayelerine yansıtmalarını sağlamak projemizin amaçları arasındadır.
4/A sınıfı öğrencileri kelime turşusunu hazırladıktan sonra bu tursudaki kelimeleri kullanarak hikaye yazdılar ve bu hikayeleri görselleştirdiler. Çalışmalarını büyük bir zevkle hazırladıkları panoda sergilediler.

18.04.2023 175

18-04-2023