E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA 4/B SINIFININ YAPTIĞI ÇALIŞMALAR

Okulumuz öğretmenlerinden Emine Handan AYDINLIK’ın 4/B sınıfı öğrencileri ile birlikte bir eTwinning projesi olan ’ Kelime Avcıları İş Başında (Word Hunters At Work) isimli proje ile 10 Türk ve 1 yabancı ortakla çalışmalar yapmaktadırlar.

Öğrencilerimizde  kelime dağarcıklarını geliştirmek, hikaye yazma , tamamlama ve el becerileri kazandırmak, hayal güçlerini zenginleştirmek, dijital becerilerini geliştirmek, değerlerimiz hakkında bilinç oluşturmak ve bunları hikayelerine  yansıtmalarını sağlamak projemizin amaçları arasındadır.

4/B sınıfı öğrencileri kelime turşusu adı altında yaptıkları ve süslemesini tamamladıkları kavanozlarına anlamını bilmedikleri kelimeleri atarak bu kelimelerden hikayeler oluşturuyorlar.

18.04.2023 159

18-04-2023